Олімпійський урок в печерській гімназії з майстрами рукопашного бою

10 вересня 2022 року в Україні відзначається День фізичної культури та спорту. Традиційно, напередодні у закладах освіти міста Києва проводяться фізкультурно-оздоровчі та виховні заходи.

08 вересня 2022 року, з метою популяризації спортивного руху та здорового способу життя, для учнів Печерської гімназії № 75 м.Києва, тренери та провідні спортсмени (чемпіони світу та Європи) спортивного клубу «РУКБО» провели Олімпійський урок з рукопашного бою.

Рукопашний бій – універсальний вид спорту та ефективний засіб самозахисту, оскільки містить в собі прийоми боксу, дзюдо, джиу-джитсу та грепплінгу. Завдяки регулярним тренуванням діти вчаться самозахисту, в них формується характер і воля до перемоги, патріотичне ставлення до держави та розуміння необхідності захищати її у майбутньому.

В заході були задіяні майже всі учні гімназії і вчителі. Під час проведення уроку, учні навчального закладу приймали активну участь у вивченні ударної техніки, техніки самозахисту. Визначено найстаранніших та нагороджено призами.
Дуже дружня емоційна атмосфера! Активно, творчо, пізнавально!

Відтворити відео

Прес-центр СК РУКБО

08 вересня 2022 року
РУКБО