Договір про співпрацю між Управлінням фізичної культури і спорту

Сьогодні, 19 лютого 2021 року, відбулася значна подія – підписано Договір  про співробітництво між Управлінням фізичної культури і спорту Міністерства оборони України та Громадською організацією “Всеукраїнська федерація рукопашного бою”.

Договір передбачає забезпечення взаємодопомоги та отримання позитивного результату з розвитку рукопашного бою як службово-прикладного та військово-прикладного виду спорту в Україні. А також проведення робіт щодо залучення до активних занять фізичною культурою і спортом військовослужбовців, працівників ЗС України та членів їх сімей, учасників бойових дій.

Під час підписання, начальник Управління фізичної культури і спорту Міністерства оборони України, Фіногенов Юрій Семенович, та Президент Всеукраїнської федерації рукопашного бою,  Радченко Юрій Анатолійович, обговорили участь команди в цьогорічному Турнірі з рукопашного бою на «Кубок Президента України», який пройде 19-21 серпня в Києві, а також актуальні проблеми сумісної діяльності, спрямованої на розвиток рукопашного бою, та інші важливі питання роботи з удосконалення цього напрямку.

В результаті зустрічі, визначені стратегічні завдання, затверджено план дій та практичні механізми реалізації співробітництва.

19.02.2021р.

Віцепрезидент ВФРБ

Радченко А.А.

РУКБО