КУБОК ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ: ЯК НАЙКРАЩІ СПЕЦПРИЗНАЧЕНЦІ СИЛАМИ МІРЯЛИСЯ

Спецпризначенці СБУ билися із детективами НАБУ, а Нацгвардійці з кулаками пішли на прикордонників. У Києві стартували змагання з рукопашного бою серед силовиків на кубок Президента України. У буденному житті всі вони гаранти нашої безпеки. Сьогодні ж спецпризначенці мірялися силами у ринзі. Хто з українських силовиків сильніший, далі журналіст “5 каналу” Наталка Коцкович.

Українські спецпризначенці та військові з’ясовують стосунки. На килимі та у різних вагових категоріях. Силовики змагаються за кубок Президента України. На татамі видовище незвичне. Бо ж не щодня можна побачити, як прикордонник б’є по обличчю нацгвардійця.

За стінами спортзалу вони: правоохоронці, прикордонники, рятувальники, спецпризначенці української розвідки та служби безпеки. Тут же спортивні суперники.

Військовослужбовець ЗСУ, майстер спорту міжнародного класу Юрій Боєнчук щойно отримав на горіхи від детектива НАБУ. Визнає, на татамі антикорупціонер був сильніший.

У медиків роботи не бракує. Після кожного поєдинку – новий пацієнт. Медик Дмитро Сухомовський каже: “Розсічення брови, губи розбиті і носові кровотечі. Це буває при боротьбі, при таких конкурсах”.

За головний приз б’ються кращі з кращих у своїх відомствах. Майстри спорту України та Міжнародного класу. Усі – реальні працівники силових структур.

Хто кого – спрогнозувати  важко. Торік переможцями стали нацгвірдійці. Цьогоріч непогано виступають бійці Президентської охорони. Надивившись на молодих спортсменів, чільник управління держохорони і сам не проти стати у спаринг.

РУКБО